Realisaties

U bent uniek, wat U doet is uniek,

de video die we maken voor U is uniek.

Tenzij wij uw bestaande video aanpassen natuurlijk.

Hieronder vindt U een een aantal realisaties van ABfilms. Dit is maar een klein extract van de vele projecten in verschillende sectoren. 

Uiteraard is iedere video uniek en dus ook deze van U.

Scoop & Sift easy cleaning. Charlotte presenteert verschillende producten van Moderna Products in een korte video.


Klant: Moderna Products

Product video

2D animatie in verschillende talen. kan bij ABfilms. Hier een voorbeeld voor het MS rewards systeem in het DuitsKlant: MS

2D animatie in andere taal

Hoe gaat er het aan toe tijdens een fotoshoot, ook een goed moment om het merk extra te promoten, voorbeeld via social media


Klant: Paris Londres

Videoshoot  fashion

Op 48 uur een film maken, dat was de opdracht. Met ons coöperatief project zijn we daar in geslaagd. Een toffe crew en korte nachten.


Kortfilm "Buurman"


Een grappige insteek werkt vaak om een boodschap te verkondigen. Deze video werd gerealiseerd samen met het marketingbureau. Abfilms zorgde voor de opnames op locatie en de montage van de video.


Marketing video

Van Zonnewarmte naar Zonnestroom is een campagne opgezet door het marketingbureau in opdracht van Atlantic Belgium. Deze explainervideo legt de werking uit van een zonneboilersysteem.


Klant: Atlantic Belgium

Explainer video

Deze video werd opgenomen in het Lab van de klant. Het demonstreert de werking van verschillende producten. Dergelijke video wordt ingezet als marketingtool.


Klant: Unilin panels

Technische video

Deze TV spot werd gemaakt in opdracht van  het marketingbureau Marquiz ten dienste van  de Vlaamse Gemeenschap.

TV spot

Deze video is een voorbeeld van een low budget realisatie. One-men crew; De video promoot een voorstelling van een toneelstuk


Klant: De vondeling

Event promotie video

Deze video toont het productieproces van prothesis en orthesis. Twee figuranten gaan de sportieve battle aan doorheen het productieproces.


Klant: Aqtor

Marketing video

WAT WE DOEN


ABfilms creëert audiovisuele content als toepassing in uw marketingcampagnes, communicatie productvoorstellingen en opleidingen. De media kan gebruikt worden online, als verkoopstool of op diverse schermen zoals op digital signage, uw tablet of een videowall.

Video shooting


Is het nu voor productvideo, een marketingshoot, een interview, noem maar op, onze professionele camera neemt altijd de beste standpunten die het eindresultaat dienen.

Media creatie


2D of 3D beelden of foto's verwerken het kan allemaal ten dienste van het eindresultaat. De media kan verder verwerkt worden in een video, een presentatie of een website.

Postproductie video


De videobeelden, grafiek, Voice Over stemmen editen en monteren tot een mooi geheel. Muziek mixen en de kleuren correcties toepassen. De video afleveren in het juist formaat.

LATEN WE SAMENWERKEN


Samenwerken is een vereiste om tot een goed eindresultaat te komen. Dat geldt ook voor het creëren van media of video's. We kijken uit naar een samenwerking met U.