Video Services

Men kan er niet omheen, audiovisuele media is het middel  geworden om uw zaak of product online te promoten.  Bezoekers van uw website blijven langer hangen. Een goed gemaakte video wordt vele malen meer gedeeld via de diverse sociale media kanalen. Het resultaat is dat uw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient. Bij ABfilms weten we perfect hoe we uw boodschap efficïent kunnen vertalen in een professionele mooie en efficïente video en media, zonder een te grote hap te nemen  uit uw marketing budget. En we zijn pas tevreden als op zijn minst U dat ook bent.

Video opnames on-site of in de studio


Een Cameraman zijn is een vak apart. Akkoord waarschijnlijk kan U hier en daar ook wel eens een mooi plaatje schieten met de 4K camera van uw smartphone. Maar daar gaat het niet om. Als One-men crew of samen met een regisseur worden de beste beelden geshoot die het verhaal dienen. De exacte camerastandpunten kiezen en op een zo'n efficiënt mogelijke manier de opstelling doen, want time is money. Afhankelijk van de noodzaak kan de crew worden uitgebreid met een regisseur een klankman, een lichtman enz. Wij streven er naar om niet meer mensen op de set te zetten dan echt noodzakelijk, maar ook niet minder. We houden het budget immers ook in de gaten. Uiteraard hebben we het meeste materiaal in huis, maar we kunnen ook beroep doen op onze professionele partners waar we extra videogear kunnen bijhuren indien nodig. Ook voor het opnemen van events, video's voor opleidingen hebben we de expertise in huis.

Media creatie


Abfilms creëert bewegende beelden voor presentatie's, promotievideo's, opleidingsvideo's, technische video's enz. Naast het live opnemen van videobeelden, kan media gecreëerd worden in 2D of 3D. Dit zijn niet alleen geanimeerde teksten of logo's, maar ook 2D tekeningen of 3D animaties. Dit kan vooral gebruikt worden om voorbeeld productieprocessen te verduidelijken, als onderdeel van opleidings-of instrustructievideo's in de medische sector, industrie of onderwijs. We kunnen vertrekken van bestaand materiaal, bijvoorbeeld een 3D-ontwerp, een foto of vertrekken vanaf  een totaal wit blad.

Ook voor informatieschermen op beurzen, bedrijfshallen of bij digital signage heeft ABfilms content gecreëerd. 

Postproductie video


Postproductie is letterlijk het nabewerken van video's. Een film of een video wordt letterlijk gemaakt in postproductie, In dit  proces worden de camera beelden en de media tot één geheel gemonteerd en voorzien van geluid, een voice-over en  bewegende teksten en grafiek. Ondertiteling kan hier tevens gedaan worden in verschillende talen. Met onze kleurencorrectie programma's worden de kleuren gecorrigeerd of kan een kleurenmood aan de film worden gegeven.

Het eindresultaat is een afgewerkt video in het formaat geschikt voor het juiste medium, zoals Youtube, Website, mobiele toepassingen of digital signage schermen.

Wist je dat je bij ABfilms ook terecht kan voor de montage van bestaande beelden. Indien nodig gaan we deze beelden zoveel mogelijk oppoetsen of de juiste beelden selecteren voor het doel.