ONS gaat over U

ABfilms videoservices en multimedia ter ondersteuning van uw marketing & communicatie


We zouden de echte marketeer en communicatie specialist onrecht aandoen om te claimen dat ABfilms dat ook is. We denken mee met U om op de best mogelijke manier uw boodschap op een Audiovisuele manier te brengen. We doen graag ons vak en dat is het produceren van mooie en efficiënte video's en audiovisuele media in het algemeen en dit op een economische manier maar ook niet minder.

ONZE CREATIEVE VAARDIGHEDEN


SInds 2010 maakt ABfilms video's vooral voor bedrijven en instellingen. Maar een moderne video kan niet meer zonder grafiek, 2D en 3D content.

Camera opnames

Mediacreatie

Postproductie

Abfilms videoservices

ter ondersteuning van uw marketing en communicatie.

ONZE SETTING


U bent een bedrijfsleider of misschien een marketingmanager, of hoofd van een technische afdeling, U wil beter en duidelijker communiceren met uw klanten.

U wilt uw  product of diensten visueel  voorstellen of U geeft opleidingen. 

Misschien heb je wel een reclameboodschap voor op TV nodig, of wilt U communiceren d.m.v video naar uw medewerkers. Instructies van hoe iets werkt kan via audiovisuele media.  Herkent U zich daar in?

Onze talrijke referenties zijn terug te vinden in allerlei sectoren. Onze video's worden gebruikt als ondersteuning voor marketingcampagnes, voor interne en externe communicatie van bedrijven en instellingen. Maar vooral ook als tool om producten en diensten voor te stellen op een duidelijke manier. Onze video's hebben vaak een technisch karakter, toegepast in de industrie, medische sector of pharmaceutisch sector, dienstverleners hoewel we tevens mooie  referenties hebben zeg in maar in fashion. Een klein of een groot bedrijf het maak niet uit, 

Daarnaast leveren we vaak losse videoservices, zoals het editen van bestaande beelden, ondertiteling van video's en toevoegen van professionele Voice Overs naar verschillende talen? 

De bezieler


De oprichter van ABfilms is Bart Ameele. Al vele jaren is deze creatieve duizendpoot, gebeten door film en vooral door de vele aspecten van het creatieve proces van het maken van een video. Als Cameraman, regisseur of monteur is Bart betrokken bij het produceren van uw video en media. Hij is het persoonlijk aanspreekpunt van uw project.

Het video-force-team

De professionals inschakelen wanneer die nodig zijn. Het team van ABfilms wordt versterkt door een netwerk van bevriende freelancers. Vakmensen zoals geluidsmensen, lichtspecialisten cameramannen, maar ook tekstschrijvers, vertalers of graficus. 

Een totale service en één aanspreekpunt.


LATEN WE SAMENWERKEN


Hebt U een bestaande video dat moet ondertiteld worden, of U wilt een bedrijfsfilm realiseren,  met Abfilms zit je alvast goed.